Chiptuning auto

Audi A4 2.0 TFSI en Milltek Sport

Sinds de introductie van de Audi A4 2.0 TFSI S in 2008 heeft Milltek cat-back uitlaatsystemen voor dit type uitgebracht. Dit uitlaatsysteem was flexibel genoeg om goed in de 2WD en Quattro schakelmodellen van Audi te passen. De Tiptronic modellen (automaten met een mogelijkheid tot zelf schakelen) hebben een grotere versnellingsbak. Hierdoor was het tot dan toe niet mogelijk om de cat-back uitlaten te monteren.

Milltek uitlaten

Milltek heeft nu nieuwe uitlaten ontwikkeld die perfect aansluiten op de 2WD en Quattro Tiptronic modellen die sinds 2008 zijn uitgebracht. De uitlaten worden vervaardigd uit T304 roestvrij staal. Verder is er de keuze uit een dubbele uitlaat van 100mm of een vierdubbele uitlaat van 80mm. Net zoals alle andere Milltek uitlaatsystemen worden deze met de hand vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en zijn ze ontworpen om de prestaties van uw auto sterk te verbeteren.

Contact

Chiptuning Experience Nederland heeft veel ervaring met het monteren van Milltek uitlaatsystemen. Bent u geïnteresseerd in een Milltek uitlaat of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren