Chiptuning auto

Akrapovic voor Porsche 991/911

Het was een uitdaging voor Akrapovic om een aftermarket uitlaat voor de geweldige (nieuwe) Porsche 991/911 te ontwikkelen. De Akrapovic ingenieurs hebben een prachtig systeem ontwikkeld wat echt aansluit bij de wens van iedere Porsche rijder. Chiptuning Experience Nederland is wederom de eerste in Nederland die dit systeem heeft gemonteerd en wel onder een Porsche 991 Carrera 4S Cabriolet!

De bestuurder kan de uitlaatkleppen volledig zelf bedienen. De uitlaatkleppen worden aangestuurd door de elektronica van de auto en daarmee heeft u ‘ze’ volledig onder controle. Wanneer de kleppen dicht zitten, klinkt de 991 dieper dan het OEM-systeem, maar niet harder. Wanneer de kleppen open gezet zijn, gebeurd het tegenovergestelde: een puur race-geluid met adrenaline-pompende klappen ontsnappen uit de uitlaat. Het Akrapovic Slip-On systeem is gemaakt van een speciaal hittebestendig en duurzame titanium legering. Het Akrapovic uitlaatsysteem is volledig met de computer ontworpen, de zij dempers en middendemper met link pipes leveren meer vermogen, koppel en een mooie gewichtsbesparing op. Daarbij zal de gasrespons van de Porsche 991 aanzienlijk verbeteren.

Akrapovic Porsche 9 Carrera 4S Cabrio

Deze Porsche 991 Carrera 4S Cabriolet met het Akrapovic uitlaatsysteem heeft ook meegereden in ‘The Challenge 2013′. De Porsche was niet alleen aanwezig vanwege zijn opvallende wrap, maar vooral door het fantastische uitlaatsysteem/geluid van Akrapovic!

Wij zullen op kort termijn een volledig foto overzicht en een mooie film maken van deze fantastische Porsche met het mooiste geluid dat u ooit hoorde onder een 991! Hieronder een aantal foto’s van de Porsche 991 Carrera 4S Cabriolet met het Akrapovic uitlaatsysteem.

Akrapovic Porsche 991Akrapovic Porsche 991Akrapovic Porsche 991Akrapovic Porsche 991

Ook geïnteresseerd in Akrapovic uitlaat voor Porsche of andere modellen? Klik dan op deze link voor de mogelijkheden voor uw auto:

http://www.chiptuningexperience.nl/akrapovic/merk-model-auto/

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)

 

 

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren