Chiptuning auto

Actie: € 100,- korting op Tuning!

Afgelopen zomervakantie toch gemerkt dat u in de bergen vermogen te kort kwam? Of voldoet de auto niet aan de verwachtingen en altijd al wat meer vermogen gewild? Dit zijn vragen en/of opmerkingen die wij veel te horen krijgen, zo heeft iedereen zijn eigen reden om te kiezen voor chiptuning.

Profiteer dan nu van deze actie bij  Chiptuning Experience Nederland! Wij denken met u mee na de (dure) zomermaanden. Wij geven tot 15 oktober 2013 op alle vermogensoptimalisaties die u laat uitvoeren door ons op de hoofdvestiging in Nieuwegein, of bij een van onze dealers in Amsterdam, Rotterdam en Velp € 100,- korting op het totaal bedrag  (incl. de montage en/of eventuele voorrijkosten) van de tuning.

Ook altijd al willen weten wat uw auto aan vermogen wint? Klik dan op de onderstaande link, selecteer uw auto om het eindvermogen te zien, doe de aanvraag en ontvang € 100,- korting!

http://www.chiptuningexperience.nl/category/chiptuning-auto/

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via internet, e-mail of telefoon, net wat u makkelijk vindt.
  • (Maximaal 25 woorden)

© 2011 Chiptuning Experience Nederland - Disclaimer - Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Xenon verlichting | Auto importeren